Trainingsboeken.nl

Uw organisatie richt zich op het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Dat betekent dat er een grote verantwoordelijkheid rust op uw schouders. Uw personeel – van planner tot chauffeur, moet bekend zijn met de regelgevingen rondom dit onderwerp. Om de veiligheid en gezondheid van het transport te garanderen is het werken met gevaarlijke stoffen aan strenge voorschriften en regelgeving gebonden.

Daarom is het belangrijk om uw personeel te voorzien van de meest recente en juiste informatie over dit onderwerp, gecontroleerd en goedgekeurd door docenten en veiligheidsadviseurs uit het vak.

​ADN, ADR, en RID wetboeken

Of u nu planner, chauffeur, verlader, of gecertificeerd veiligheidsadviseur bent, de wetboeken 2023/2024 zijn de juiste uitgaven voor u. Het zijn waardevolle hulpmiddelen voor de planner die transporten van gevaarlijke stoffen wil voorbereiden, ter ondersteuning van de chauffeur in de vrachtwagen, maar ook de veiligheidsadviseur kan zo beter zijn taak uitvoeren. Het naslagwerk geef inzicht in de wettelijke bepalingen en waar handhavingsinstanties op controleren.  

ADN 2023/2024 Gevaarlijke stoffen binnenvaart

Dit is de nieuwste uitgave volgens de wetgeving voor vervoer van gevaarlijke stoffen over de binnenvaart. De boeken van deze uitgave worden gebruikt bij opleidingen van transport van gevaarlijke stoffen binnenvaart.


Bestel nu

ADR 2023/2024 Gevaarlijke stoffen over de weg

Dit is de nieuwste uitgave van de actuele wetgeving voor vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. De boeken van deze uitgave worden gebruikt bij opleidingen van transport van gevaarlijke stoffen.​Bestel nu

RID 2023/2024 Gevaarlijke stoffen op het spoor

Dit is de nieuwste uitgave van de actuele wetgeving voor vervoer van gevaarlijke stoffen over het spoor. Het reglement betreffende het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de spoorweg (de RID).


Bestel nu

Waarom onze boeken?

In Nederland zijn er meer dan 2000 bedrijven die te maken hebben met gevaarlijke stoffen op de weg, het water of het spoor. Trainingsboeken.nl heeft als doel dat de wetboeken volledig up-to-date zijn en kloppen. Daarom hebben we kennis van wetgeving in huis gehaald door samenwerking met docenten en veiligheidsadviseurs. Zij controleren de informatie aangeleverd in de boeken en streven naar wetboeken met zo min mogelijk fouten.

Wie zijn we?

Verloop Uitgeverij waar Trainingsboeken.nl onder valt opereert al 100 jaar in de drukwerkmarkt met een eigen studio en productie. Daardoor weten wij precies hoe een goed boek in elkaar zit, zodat de informatie optimaal tot z’n recht komt bij de lezer ervan.

ADN, ADR & RID

Wetboeken over transport gevaarlijke stoffen