Laat jouw boek drukken bij Verloop Uitgeverij

Jij hebt een verhaal te vertellen. Misschien staan de eerste letters al op papier en zoek je naar een partij om je boek te laten drukken. Van het formaat tot de oplage en de papiersoort: een boek drukken roept misschien wat vragen bij je op. 

Met onze jarenlange ervaring binnen de druk- en boekwereld, weten wij waaraan jouw boek moet voldoen en wat lekker wegleest. Van het drukken tot de vormgeving en van het uitgeven tot promoten: wij helpen je graag. 

Een boek drukken: waar moet je aan denken?​

Het is bijna zover: je boek ligt klaar voor de persen van onze drukkerij. Nog even en je hebt het tastbaar resultaat in je handen. Maar voordat het zover is, moeten er een paar belangrijke beslissingen genomen worden. Neem hier de tijd voor: je boek verdient in de spotlights te staan op de boekenplank. We nemen de keuzes met je door:

WEB-Glossy-100-jaar-Verloop-4

Soft-of hardcover?

Kies je een harde of zachte omslag? Beiden hebben hun eigen, unieke uitstraling. Een softcover is iets voordeliger , kun je sneller laten drukken en leest lekker weg. Een hardcover boek is perfect als je je boek mooi wilt presenteren op een leestafel of in een boekenkast. Bestel op tijd: hardcover duurt doorgaans 14 werkdagen om te produceren.

Plek 2 - RID 2023 NL A4 3 delen

De boekoplage

Hoeveel boeken laat je drukken? Heb je grote ambities en wil je je boekwerk publiceren? Grote oplages zijn goedkoper, omdat je de totale kosten over meerdere boeken verspreidt. Liever klein beginnen? We kunnen je boek drukken vanaf 10 stuks.

_WEB_MG_9976

De kosten van een boek drukken

De kosten van een boek drukken hangen af van de oplage, aantal bladzijden, formaat, papiersoort en vormgevingswensen. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

Je boek is gedrukt, en dan?

Je wilt dat je boek wordt gelezen door de juiste doelgroep. Een boek drukken is één, maar een boek uitgeven en promoten is een vak apart. Met onze ruime ervaring binnen de markt helpen we je daar graag bij. Via ons platform kun je je boek uitgeven en promoten. Ontwikkel je lesmateriaal? Dan kun je aanvullend je lesstof aanbieden in je eigen e-learning omgeving via Verloop. 

Een boek drukken? We helpen je daarnaast ook met:

  • Een goede vormgeving van je boek en opmaak van je cover en binnenwerk
  • Complete begeleiding bij het drukken van je boek

  • De opzet van je een platform om je boek op te promoten 

  • De aanvraag van een ISBN nummer 

  • Het maken van een digitale variant (epub) van je boek

  • Het optioneel opzetten van een e-learning programma

Jij vertelt het verhaal,
wij zetten het om tot boek

Laten we samenwerken