E-Learning maken

Niet meer weg te denken in deze tijd: E-learning. Online leren is niet alleen een flexibele en tijdbesparende manier van leren, je kunt de training ook op maat ontwikkelen naast een fysiek boek. Maak gebruik van E-learning en organiseer via één kanaal alle leeroplossingen. 

Wij helpen opleiders in de transitie van papier naar digitaal of een sterke combinatie van beide. Onze e-learning omgeving is geschikt voor opleiders van praktische medewerkers. Zo hebben wij E-learnings voor Code 95, Gevaarlijke stoffen, maar kunnen we ook een e-learning maken op maat. Onze specialisten denken graag met je mee over het inrichten van de E-learning in de praktijk.

De e-learnings van Verloop

Als opleider was een e-learning maken nog nooit zo makkelijk binnen ons platform. Met een e-learning kunnen praktische medewerkers zelf bepalen waar en op welk tempo ze de lesstof doorlopen.  Door de eenvoud en gebruiksvriendelijke interface lopen medewerkers er in rap tempo doorheen. Om de herkenbaarheid te vergroten, kun je het e-learning platform omzetten in de huisstijl van je bedrijf. 

Een e-learning maken: de werkwijze

Wil je met Verloop samen een E-learning opzetten? Je hoeft niet moeilijk te doen met technische koppelingen of systemen die haperen. Jij levert als opleider de content aan, wij plaatsen deze in de E-learning omgeving. We kunnen koppelingen maken met certificeringen, herinneringen sturen aan cursisten en betaalmogelijkheden integreren. Natuurlijk kunnen we in een samenwerking ook het lesmateriaal op maat maken en op papier drukken, voor een nog bredere retentie van de stof. 

De standaard e-learnings binnen ons platform

Code 95 E-learning

Of medewerkers nu meer moeten leren over communicatieve-en sociale vaardigheden of juist EHBO onderweg, met de E-learning platform van Verloop hebben ze binnen no-time de gewenste kennis in huis. In de E-learning omgeving zit een inlog voor de opleider/docent zodat ze de vorderingen van de cursisten bij kunnen houden en het systeem is ook goedgekeurd door het CBR.

We hebben de volgende E-trainingen:

 • Digitale tachograaf U23-1
 • Communicatieve en sociale vaardigheden U14-1
 • Leefstijl U19-1
 • VCA U05-2
 • VCA-Basis U05-2
 • Heftruck U16-2
 • U21-1 EHBO Onderweg
 • HNR W01-1

Gevaarlijke stoffen

(Introductie & Bewustwording)

Als een gevaarlijke stof met minimale hoeveelheden wordt vervoerd en vrijgesteld is van de verplichtingen volgens het ADR of onder de 1000-puntenregeling valt, is het niet noodzakelijk voor de transporteur om over een CBR-vakbekwaamheidscertificaat te beschikken. Het is wel vereist dat de transporteur een bewustwordingstraining heeft gevolgd om zich bewust te zijn van de gevaren en risico’s die gepaard gaan met het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Personen die betrokken zijn bij activiteiten zoals laden, lossen, behandelen of vervoeren van gevaarlijke stoffen, maar andere taken hebben dan die van een vervoerder, dienen te worden opgeleid op basis van hun specifieke taken. De bewustmakingscursussen zijn ontworpen om hen bewust te maken van de gevaren en risico’s die zij in hun werk kunnen tegenkomen en om hen te leren hoe ze op een veilige manier met deze situaties kunnen omgaan.

Zowel het bedrijf als de medewerker kunnen aantonen dat zij de bewustmakingscursus hebben gevolgd door middel van een certificaat. Het feit dat er geen formeel staats-examen nodig is, benadrukt dat het behalen van een certificaat voldoende is om aan te tonen dat de cursus met succes is afgerond. Dit draagt bij aan een veiliger transport en behandeling van gevaarlijke stoffen.

We hebben de volgende E-trainingen:

 • ADR bewustwording gevaarlijke stoffen voor chauffeur en logistiek medewerker
  Het bijwonen van een ADR-bewustwordingstraining is verplicht voor personen die werken met gevaarlijke stoffen die vallen onder de 1000 punten tabel, of onder vrijgestelde of gelimiteerde hoeveelheden. Na succesvolle afronding van de training ontvangt men een ADR-bewustwordingscertificaat dat een geldigheid heeft van 2 jaar. Dit certificaat is erkend door de ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport), waardoor men in staat is om gevaarlijke stoffen veilig en bewust te vervoeren.

 • Introductie gevaarlijke stoffen
  In de introductie wordt u uitgelegd wat gevaarlijke stoffen zijn en u ontvangt informatie over de verschillende gevarenklassen en de bijbehorende gevaren.

Maatwerk E-learning

Wil je als opleider een E-learning op maat maken, zoals een interne training voor ongevallen preventie, veilig werken of juist zorg-gerelateerd? Wij zorgen dat jouw content in de omgeving staat met de juiste koppelingen naar certificeringen en betaalmogelijkheden.