Lesboek laten drukken

Je eigen lesboeken laten drukken, dat kan bij Verloop Uitgeverij. Lesboeken moeten tegen een stootje kunnen: ze worden van school naar huis genomen en andersom. Daarom kun je lesboeken laten drukken tegen goede kwaliteit bij ons. We hebben ervaring met lesboeken laten drukken voor de Maritieme & Logistieke sector, Gevaarlijke stoffen en het Basis-, Voortgezet onderwijs, MBO en HBO. 

Ontwikkelen van Lesmateriaal

Naast uitgebreide ervaring met het drukken van lesmethodes, kunnen onze vakspecialisten je ook ondersteunen in de ontwikkeling van lesboeken. Wil je bijvoorbeeld voor het onderwijs op basis van religieuze overwegingen aanpassingen maken in het lesmateriaal, dan weten wij dankzij onze jarenlange ervaring en achtergrond precies waar je op moet letten zowel in tekst als beeld.

Onze specialismen binnen lesboeken

Nautische instrumenten

Maritiem & Logistiek

Lesboeken voor de maritieme sector worden met name gebruikt door MBO scholen. Zo hebben we bijvoorbeeld geholpen bij het drukken van het lesboek “Nautische instrumenten en systemen van Dirk van Reedijk”. Ook binnen de logistieke sector hebben we ervaring: E-commerce Logistics in Europe van Roland Slegers is door ons gedrukt. Door ruime ervaring binnen maritiem & logistiek weten we waaraan jouw lesmateriaal moet voldoen en kun je het met een gerust hart door ons laten drukken.

Plek 2 - RID 2023 NL A4 3 delen

Gevaarlijke stoffen

Als opleider van gevaarlijke stoffen is het van levensbelang dat medewerkers alle regels kennen. Naast wetboeken hebben we ook verschillende lesboeken binnen dit specialisme gedrukt, waaronder “ Tank voor de beroepschauffeur ” of “ ADR Certificaat Basis ”. Ook kunnen wij aanvullingen bijdrukken. Kijk voor de diverse mogelijkheden op www.trainingsboeken.nl

Namenenfeiten

Onderwijs

In samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen, ontwikkelen we al jarenlang lesmaterialen voor het Basis-, Voortgezet onderwijs, MBO of HBO. De onderwijsinstelling verzorgt de benodigde inhoud en wij nemen de vormgeving van de pagina’s, kaft en keuze in papiersoort voor onze rekening. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de lesboeken “Namen en Feiten” of “Uit de landstreek der Jordaan”.

Jij vertelt het verhaal,
wij zetten het om tot boek

Laten we samenwerken