Handboek Ladingzekerheid

Over dit boek

Dit uitgebreide boekwerk over ladingzekering, bestaande uit 293 pagina’s, biedt volledige ondersteuning bij het implementeren van effectieve ladingzekering met zinvolle beveiligingsmethoden, vereenvoudigde en complexe berekeningen, overzichtelijke tabellen, en een nauwkeurige inschatting van de mogelijkheden van transport en zekeringsmiddelen.

Waarom dit boek?
Het Handboek Ladingzekerheid is veelzijdig inzetbaar, zowel als praktische hand-out tijdens cursussen zoals Code95, als naslagwerk voor diverse andere opleidingsdoeleinden, voor verladers en afzenders, en bij handhaving op ladingzekering.

Het boek ondersteunt u bij het realiseren van effectieve ladingzekering met zinvolle beveiligingsmethoden, vereenvoudigde en complexe berekeningen, en een nauwkeurige inschatting van de mogelijkheden van transport en zekeringsmiddelen. Boek is voorzien van veel beeldmateriaal die de teksten ondersteunen.

Handboek Ladingzekerheid

€ 27,47

Het handboek is geschreven door Niels Bouwmeester van Cargo Coaching. Naast zijn eigen bedrijf Cargo Coaching waarmee hij zich enkel en alleen richt op de expertise lading zekeren en waar hij staat voor de meest actuele kennis en kwaliteit met betrekking tot het zekeren van ladingen in het wegtransport. Is hij ook werkzaam als docent lading zekeren bij de Politieacademie, als Eumos qualified expert én Sales Engineer & Specialist Ladingzekering bij Imbema Transport & Logistiek.

ISBN  978-90-9038-2326
Auteur: Niels Bouwmeester
Formaat: 170 x 240 mm
Aantal pagina’s: 293 pagina’s
Bedrukking: full color
Omslag: softcover

Handboek Ladingzekerheid

Het boek ondersteunt u bij het realiseren van effectieve ladingzekering