Jubileumboek maken

Het honderdjarig bestaan van je vereniging, een zilveren werkjubileum van je medewerker of het jubileum van bedrijf vieren: je wilt het niet ongezien voorbij laten gaan. Laat een jubileumboek maken om de mooiste herinneringen vast te leggen en terug te blikken op de afgelopen jaren. Bij Verloop Uitgeverij kunnen we je jubileumboek vormgeven, drukken en uitgeven.

Een jubileumboek maken: hoe pak je dat aan?

Je jubileumboek ligt binnen handbereik. Nog even en je kunt je medewerker(s) of leden ermee verrassen. Het boek verdient een mooie uitstraling. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de onderstaande keuzes:   

WEB-Glossy-100-jaar-Verloop-4

Soft-of hardcover?

Kies je een harde of zachte omslag? Beide versies hebben een eigen, unieke uitstraling. Een softcover is iets voordeliger en ligt sneller voor je klaar. Moet een jubileumboek het pronkstuk van de leestafel worden? Kies dan voor een hardcover. Laat een hardcover jubileumboek op tijd maken, want het duurt doorgaans 14 werkdagen om te produceren.

WEB-Glossy-100-jaar-Verloop-1

De oplage

Wordt het een jubileumboek om je medewerker in het zonnetje te zetten? Of ontvangt de hele vereniging een exemplaar? Grote oplages zijn in verhouding goedkoper, omdat je de totale kosten over meerdere boeken verspreidt. Liever klein beginnen? We kunnen al een jubileumboek drukken vanaf 10 stuks.

_WEB_MG_9973

De kosten van een jubileum boek drukken

De kosten van een boek drukken hangen af van de oplage, aantal bladzijden, formaat, papiersoort en vormgevingswensen. Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

Hulp nodig bij de vormgeving van je jubileumboek?

Bij Verloop kun je unieke covers door professionele ontwerpers laten maken. Zo springt de cover van de boekenplank af. Ook het binnenwerk is volledig op je wensen aan te passen.

Een ander boek drukken? We helpen je ook bij:

  • Een goede vormgeving van je boek en opmaak van je cover en binnenwerk

  • Complete begeleiding bij het drukken van je boek

  • De opzet van je een platform om je boek op te promoten 

  • De aanvraag van een ISBN nummer 

  • Het maken van een digitale variant (epub) van je boek

  • Het optioneel opzetten van een e-learning programma

Jij vertelt het verhaal,
wij zetten het om tot boek

Laten we samenwerken